Docent Financieel Management Bedrijfskunde

Heb jij relevante ervaring in de agrarische accountancy en advisering en wil je die kennis delen met studenten? Heb jij passie voor onderwijs en kennisontwikkeling op het gebied van bedrijfskunde en ondernemerschap? Bij Aeres Hogeschool kun je studenten hiervoor opleiden. Is dit jou op het lijf geschreven, dan nodigen we je uit om te solliciteren naar de functie van:

Docent Financieel Management en Agrarische Bedrijfskunde(0,8-1,0 fte)

Onze nieuwe collega:
  • inspireert en coacht studenten door het verzorgen van onderwijs op het gebied van financiën en bedrijfskunde;
  • kan accenten plaatsen op het gebied van financiën (denk hierbij aan bedrijfsadministratie, bedrijfseconomie en financial accounting) en bedrijfskunde in de breedste zin van het woord;
  • sluit aan bij de belevingswereld van de student en bevordert een positief groepsklimaat;
  • draagt actief bij aan een goede samenwerking met collega’s binnen het team;
  • heeft bij voorkeur een bedrijfskundige of financiële academische opleiding en geeft graag les op dit gebied;
  • participeert graag in (internationale) projecten;
  • heeft interesse in het vormgeven en verder ontwikkelen van het domein Bedrijfskunde & Agribusiness van Aeres Hogeschool Dronten.
Een relevante onderwijsbevoegdheid is een pré.

Wie ben jij?
  • Je hebt een (bijna) afgerond Masterdiploma.
  • Je hebt 5-10 jaar relevante praktijkervaring op het gebied van financieel management (accountancy) en bedrijfskunde in de agrarische sector.
  • Je beschikt over goede communicatieve en coördinerende vaardigheden.
  • Je bent een teamplayer, een bruggenbouwer en hebt coördinerend vermogen.
  • Je bent proactief, daadkrachtig en inspirerend.
  • Je bent kwaliteitsbewust met oog en gevoel voor nieuwe ontwikkelingen.
  • Je hebt een goed gevoel voor ondernemerschap en een bedrijfskundige houding.
  • Je bent in het bezit van een didactische aantekening of bent bereid deze te behalen.
  • Je bent in staat om les te geven in het Engels.
  • Je bent betrokken en loyaal richting de organisatie.

Aeres Hogeschool
Aeres Hogeschool is geworteld in het groene en educatief hoger onderwijs. Wij richten ons op onderwijs, onderzoek en het delen en toepasbaar maken van kennis. Professioneel ontwikkelen, grenzen verleggen, innovatief ondernemen, contextueel leren en duurzaam handelen; dat vinden we belangrijk. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van toekomstgerichte, innovatieve professionals. Professionals die in staat zijn om verantwoorde beslissingen te nemen in een complexe wereld. Binnen de faculteiten in Almere, Dronten en Wageningen studeren circa 3.400 studenten. Iedere faculteit heeft zijn eigen profiel en focus.

Aeres Hogeschool Dronten

De faculteit in Dronten is toonaangevend in het agrarisch domein. Wij leggen ons toe op agribusiness in al haar facetten; op agrofood & ondernemen en mens, dier & gezondheid. Er studeren in totaal 2100 (Nederlandse en internationale) studenten die gebruik kunnen maken van onze vele voorzieningen om praktijkervaring op te doen.
De christelijke identiteit van de faculteit in Dronten komt tot uiting in de ‘Economy of Life’. Daarin gaat het om ‘samen leven’ in de ware zin van het woord. Niet ‘hebben en moeten’, maar ‘zijn en mogen’ vormen de kern van het leven. ‘Rentmeesterschap’ is hierbij een begrip. We zijn benieuwd hoe jij hieraan vorm en inhoud wilt geven. We vinden hierover graag iets terug in je motivatiebrief. In sollicitatiegesprekken praten we er graag over door.

Ons aanbod
Het uitdagende van werken bij Aeres Hogeschool is dat je met een team werkt aan de ontwikkeling van professionals in samenwerking met de sector waarvoor wij opleiden. Je krijgt ook volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Aan de functie docent Financieel Management en Agrarische Bedrijfskunde is een salarisperspectief gekoppeld van schaal 11 van de cao hbo (minimaal € 3.360,74 en maximaal € 4.892,31 bruto per maand bij een fulltime aanstelling). De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed.
Bij structurele vacatures wordt eerst een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangegaan bij Stichting Aeres Groep. Bij tijdelijke vacatures vindt benoeming plaats via onze payrollpartner.

Interesse?
Heb je vragen? Neem dan contact op met Lucia van der Weij, teamleider Bedrijfskunde en Agrifoodbusiness, via telefoonnummer 088-0206292 of 06-12435154.
Direct solliciteren? Je motivatiebrief met cv kun je tot en met maandag 7 oktober aanstaande mailen naar mevrouw drs. H.P. de Vlieger MCM, directeur Aeres Hogeschool, via het mailadres: vacature.hogeschool.dronten@aeres.nl of solliciteer via de 'Solliciteer' button.

De gesprekken vinden plaats op vrijdag 11 oktober in de middag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
18-09-2019