Docent Agrotechniek en Management

Heb jij relevante ervaring op het gebied van agrotechniek en precisielandbouw en wil je die kennis delen met studenten? Heb jij de passie om kennis over te dragen op studenten, wil je invloed hebben op de agrarische sector van de toekomst en ben je gericht op innovatief praktijkonderzoek? Bij Aeres Hogeschool kun je studenten hierin begeleiden bij hun ontwikkeling. Is dit jou op het lijf geschreven, dan nodigen we je uit om te solliciteren naar de functie van:

Docent Agrotechniek en Management (0,8-1,0 fte)

Onze nieuwe collega:
In deze veelzijdige functie verzorg je onderwijs op het vakgebied van agrotechniek, houd je je bezig met technische innovaties en geef je leiding aan (onderzoeks)projecten. De volgende werkzaamheden kunnen worden onderscheiden:
 • Het inspireren en coachen van studenten in theorie en praktijk op het gebied van agrotechniek.
 • Het begeleiden en beoordelen van studenten bij het uitvoeren van (praktijk)opdrachten, stages en afstudeerwerkstukken.
 • Het toepassen van nieuwe inzichten op het gebied van agrotechniek in het onderwijs.
 • Het effectief onderhouden van de relatie met het agrotechnische beroepenveld.
 • Het uitvoeren van praktijkgericht onderzoek op het gebied van agrotechniek.

Wie ben jij?
 • Je kunt enthousiast kennis overdragen op een jonge doelgroep.
 • Jouw kennis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van agrotechniek helpt je daarbij.
 • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en je bent een teamplayer.
 • Je hebt een relevante academische opleiding afgerond.
 • Je kunt kennis van precisielandbouw, sensortechnologie, mechatronica toepassen in de praktijk.
 • Je bent in staat om innovaties te initiëren m.b.t. robotica, vision technology en autonome voertuigen.
 • Je bent in het bezit van een didactische aantekening, of je bent bereid deze te halen.
 • Je hebt een bedrijfskundige visie op Agrotechniek.

Aeres Hogeschool
Aeres Hogeschool is geworteld in het groene en educatief hoger onderwijs. Wij richten ons op onderwijs, onderzoek en het delen en toepasbaar maken van kennis. Professioneel ontwikkelen, grenzen verleggen, innovatief ondernemen, contextueel leren en duurzaam handelen; dat vinden we belangrijk. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van toekomstgerichte, innovatieve professionals. Professionals die in staat zijn om verantwoorde beslissingen te nemen in een complexe wereld. Binnen de faculteiten in Almere, Dronten en Wageningen studeren circa 3.400 studenten. Iedere faculteit heeft zijn eigen profiel en focus.

Aeres Hogeschool Dronten
De faculteit in Dronten is toonaangevend in het agrarisch domein. Wij leggen ons toe op agribusiness in al haar facetten; op agrofood & ondernemen en mens, dier & gezondheid. Er studeren in totaal 2100 (Nederlandse en internationale) studenten die gebruik kunnen maken van onze vele voorzieningen om praktijkervaring op te doen.
De christelijke identiteit van de faculteit in Dronten komt tot uiting in de ‘Economy of Life’. Daarin gaat het om ‘samen leven’ in de ware zin van het woord. Niet ‘hebben en moeten’, maar ‘zijn en mogen’ vormen de kern van het leven. ‘Rentmeesterschap’ is hierbij een begrip. We zijn benieuwd hoe jij hieraan vorm en inhoud wilt geven. We vinden hierover graag iets terug in je motivatiebrief. In sollicitatiegesprekken praten we er graag over door.

Ons aanbod
Het uitdagende van werken bij Aeres Hogeschool is dat je met een team werkt aan de ontwikkeling van professionals in samenwerking met de sector waarvoor wij opleiden. Je krijgt ook volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Aan de functie Agrotechniek en Management is een salarisperspectief gekoppeld van schaal 11 van de cao hbo (minimaal € 3.360,74 en maximaal € 4.892,31 bruto per maand bij een fulltime aanstelling). De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed.
Bij structurele vacatures wordt eerst een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangegaan bij Stichting Aeres Groep. Bij tijdelijke vacatures vindt benoeming plaats via onze payrollpartner.

Interesse?
Heb je vragen? Neem dan contact op met Alfred Pot, teamleider Agrotechniek en Management via telefoonnummer 06-53 97 10 83.
Direct solliciteren? Je motivatiebrief met cv kun je mailen naar mevrouw drs. H.P. de Vlieger MCM, directeur Aeres Hogeschool, via het mailadres: vacature.hogeschool.dronten@aeres.nl of via de "Solliciteer" button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
16-07-2019
Standplaats
Dronten
Opleidingsniveau
Master / Postdoctoraal
Salaris
schaal 11 van de cao hbo (minimaal € 3.360,74 en maximaal € 4.892,31 bruto per maand bij een fulltime aanstelling)
Trefwoorden
.
Branche
Onderwijs / Opleiding
Provincie
Flevoland
Trefwoorden
.