Directiesecretaresse / Managementassistent (1,0 fte)

Ben jij een energieke, intelligente en professionele managementassistent die graag in een dynamisch team werkt met een zelfstandig takenpakket? Heb jij een relevante opleiding, een echte ‘hands-on-mentaliteit’ en maak jij je zaken snel eigen? Voel jij je op je plek in een spin-in-het-web functie in een organisatie die volop in beweging is? Hou je ervan het totaaloverzicht te houden en verantwoordelijkheden te hebben? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren naar de functie van:

Directiesecretaresse / Managementassistent (1,0 fte)

Naast de directiesecretaresse / managementassistent die wij zoeken, bestaat het directiesecretariaat uit vier medewerkers. In verband met interne verschuivingen, zijn wij op zoek naar een collega voor 40 uur per week.

De functie

De directiesecretaresse / managementassistent ondersteunt en ontlast de directie en het overige management bij haar beleidsmatige en beheersmatige taken, geeft richting aan te leveren ondersteuning binnen het directiesecretariaat, verricht administratief-organisatorische werkzaamheden en houdt het totaaloverzicht. De functie bestaat in hoofdlijnen uit de volgende taken:
 • het schrijven van beleidsopleggers en brieven aan de hand van globale aanwijzingen t.b.v. diverse overleggen;
 • het op eigen initiatief en naar eigen inzicht toevoegen van voor de afhandeling benodigde informatie, bijvoegen van relevante achtergrondinformatie en attenderen op bijzondere aandachtspunten;
 • het beheren en bewaken van de agenda van de directie en andere leidinggevenden en het controleren op het nakomen van afspraken;
 • het fungeren als aanspreekpunt voor interne medewerkers en externe instanties over algemeen inhoudelijke aspecten van in behandeling zijnde onderwerpen;
 • het vervullen van een schakelfunctie tussen de directie en interne medewerkers respectievelijk externe instanties;
 • het bewaken van de voortgang, het beoordelen op prioriteit en het afhandelen van lopende zaken;
 • het administratief en organisatorisch voorbereiden van vergaderingen en het notuleren van vergaderingen;
 • het bijdragen aan de organisatie van (interne) bijeenkomsten en evenementen met externe bezoekers.

Wie ben jij?
 • Je hebt een relevante opleiding afgerond en beschikt over hbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je beheerst de Nederlandse taal en grammatica uitstekend en hebt kennis van de Engelse taal.
 • Je bent vaardig in het werken met Outlook, Word en Excel en maakt je softwarepakketten gemakkelijk eigen.
 • Je bent vaardig in het notuleren van vergaderingen en het naar eigen inzicht opstellen van brieven en notities.
 • Je bent vaardig in het beheren van complexe agenda’s.
 • Je bent betrokken en loyaal richting de organisatie en neemt je verantwoordelijkheid.
 • Je bent enthousiast en draagt bij aan een goede werksfeer.
 • Je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken.
 • Je bent representatief, proactief en assertief op een correcte manier.
 • Je hebt een kwaliteit-gerichte houding en werkt zeer nauwkeurig.
 • Je denkt mee en vooruit, bent gedreven en ziet waar werk blijft liggen. 
 • Je kunt snel schakelen en bent stressbestendig.

Aeres Hogeschool
Aeres Hogeschool is geworteld in het groene en educatief hoger onderwijs. Wij richten ons op onderwijs, onderzoek en het delen en toepasbaar maken van kennis. Professioneel ontwikkelen, grenzen verleggen, innovatief ondernemen, contextueel leren en duurzaam handelen; dat vinden we belangrijk. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van toekomstgerichte, innovatieve professionals. Professionals die in staat zijn onverantwoorde beslissingen te nemen in een complexe wereld. Binnen de faculteiten in Almere, Dronten en Wageningen studeren circa 3.200 studenten. Iedere faculteit heeft zijn eigen profiel en focus.

Aeres Hogeschool Dronten
De faculteit in Dronten is toonaangevend in het agrarisch domein. Wij leggen ons toe op agribusiness in al haar facetten; op agrofood & ondernemen en mens, dier & gezondheid. Er studeren in totaal 2100 (Nederlandse en internationale) studenten die gebruik kunnen maken van onze vele voorzieningen om praktijkervaring op te doen.

De christelijke identiteit van de faculteit in Dronten komt tot uiting in de ‘Economy of Life’. Daarin gaat het om ‘samen leven’ in de ware zin van het woord. Niet ‘hebben en moeten’, maar ‘zijn en mogen’ vormen de kern van het leven. ‘Rentmeesterschap’ is hierbij een begrip. We zijn benieuwd hoe jij hieraan vorm en inhoud wilt geven. We vinden hierover graag iets terug in je motivatiebrief. In sollicitatiegesprekken praten we er graag over door.

Ons aanbod
Het uitdagende van werken bij Aeres Hogeschool is dat je met een team werkt aan de ontwikkeling van professionals in samenwerking met de sector waarvoor wij opleiden. Je krijgt ook volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Aan de functie Directiesecretaresse / Managementassistent is een salarisperspectief gekoppeld van schaal 7 van de cao hbo (minimaal € 2.154,97 en maximaal € 2.995,17 bruto per maand bij een fulltime aanstelling). De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed. Bij structurele vacatures wordt eerst een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangegaan bij Stichting Aeres Groep. Bij tijdelijke vacatures vindt benoeming plaats via onze payrollpartner.

Interesse?

Heb je vragen? Neem dan contact op met Naomi Selles (directiesecretaresse / officemanager) via telefoonnummer 088 - 020 5687.
Direct solliciteren? Je motivatiebrief met cv kun je tot en met 2 oktober 2019 mailen naar mevrouw drs. H.P. de Vlieger MCM, directeur Aeres Hogeschool, via het mailadres: vacature.hogeschool.dronten@aeres.nl. Of solliciteer via de ''Solliciteer'' button.

De gesprekken vinden plaats op woensdag 9 oktober 2019 in de ochtend.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
18-09-2019
Standplaats
Dronten
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Salaris
minimaal € 2.154,97 en maximaal € 2.995,17 bruto per maand bij een fulltime aanstelling).
Trefwoorden
.
Branche
Onderwijs / Opleiding
Provincie
Flevoland
Trefwoorden
.